Waterpret Europa

Actieve watersporten

Relaxende wateractiviteiten

Campings met zwemparadijzen

Campings met wellness

Geweldig voor kinderen en ouders

En ... overal in Europa

Een vakantie zonder waterplezier is als brood zonder beleg. Veel Vacansoleil campings hebben een uitnodigend zwembad met leuke waterglijbanen. Maar ook buiten onze campings is er altijd wel een optie voor een leuke wateractiviteit in de buurt. Ga bijvoorbeeld voor een sportief dagje canyoning, of kies ervoor om even lekker te ontspannen in een thermaal bad. Voor jong en oud is er genoeg te doen. Lees verder voor ideeën en tips voor een spetterende vakantie in Europa met een heleboel waterpret!

Waterpret in Europa

Actieve watersporten

Europa barst zowat van de bucketlistwaardige wateractiviteiten. Kanoën, scubadiven, canyoning, zeilen, surfen; de keuze is reuze. Van welke activiteit(en) krijg jij nou écht twinkelogen?

Relaxende watersporten

Iedereen heeft er wel behoefte aan. Lekker even ontsnappen aan de dagelijkse sleur op een camping van Vacansoleil. Knijp er even tussenuit en laat een bezoek aan het zwembad of een thermaal bad wonderen doen.

Campings met zwemparadijzen

Vacansoleil-campings hebben in (bijna) alle gevallen een uitnodigend zwembad met een apart en veilig kinderbad. Sommige campings hebben het spannender gemaakt met uitdagende waterglijbanen.

Campings met wellness

Poedel en baad jezelf helemaal zen in de mooiste wellnessbaden op de campings van Vacansoleil. Kom weer even helemaal tot rust en geniet niet optimaal, maar máximaal van je welverdiende vakantie.

Campings met actieve watersporten

Op verschillende topcampings van Vacansoleil kun je lekker actief bezig zijn. Sommige campings hebben zelfs hun eigen surf- en zeilschool, springkussens op het water. etc. Voor ieder wat wils én verveling-proof! Je komt zelfs tijd tekort!

Verschillende opties voor jong en oud

Er is altijd wel een optie voor een leuke wateractiviteit in de buurt van de camping. Ga voor een sportief dagje of kies ervoor om even lekker te ontspannen.

Inpaktips

  • Waterschoenen
  • Snorkelspullen
  • Zwembril
  • Fotocamera
  • Zonnebrand

Welkom in de wereld van waterpret