Actief en ontspannen op onze eigen campings

Ook op onze eigen campings ben je lekker actief bezig of heerlijk ontspannen! Lees hierover onze aanbevelingen.

Poedel en baad jezelf helemaal zen in de mooiste wellnessbaden op de campings van Vacansoleil. Kom weer even helemaal tot rust en geniet niet optimaal, maar máximaal van je welverdiende vakantie. Je wordt er zomaar 10 jaar jonger door!

Op verschillende topcampings van Vacansoleil kun je ook lekker actief bezig zijn. Sommige campings hebben zelfs hun eigen surf- en zeilschool, springkussens op het water. etc. Voor ieder wat wils én verveling-proof! Je komt zelfs tijd tekort!

Camping La Masia

Wellness-vertroeteling

Ontspanning is natuurlijk key op vakantie. Dat kan op allerlei manieren. Een populaire keuze is je laten pamperen in de fijnste wellness complexen. Camping La Masia heeft als glorieuze showpony een enorm wellnesscentrum. Regelrecht geplukt uit jouw dromenland. De mogelijkheden zijn niet op een paar handen te tellen: spa-zwembad, sauna, hammam, massages. Perfect ingericht voor volwassenen met als bonus voor de kids een kinder-wellness uurtje in het weekend. Kun je de aroma’s al ruiken en de warme stoomwalmen al voelen?

Zoek op de camping de actie weer op! Hier lonkt een baantjeswaardig zwembad met waterspeeltuin jou. Tijd om die heerlijk verwarmde spieren weer te activeren! Lekker in de ontspannen sferen blijven? Dan flaneer jij op de boulevard van Blanes als een herboren feniks uit de as! Of ben je toch een paradijsvogel?

Camping La Masia ★★★

Camping Polari

Bubbelbad-koning te rijk

Je hebt er vast al weleens van gedroomd. Je eigen bubbelbad. Je hoeft geen énkele bubbel te delen. Je kunt erin wanneer je wilt. Guess what? Op Camping Polari heb je een geheel eigen bubbelbad op je ruime, overdekte veranda. En dat is nog niet alles. Gasten die verblijven in een Tahiti XL en de Tahiti-3 delen ook nog eens samen een privé-zwembad.

Wanneer en hoe lang jij wilt kun je een duik nemen of een eind weg bubbelen. Net nadat je wakker wordt, net voordat je gaat slapen of gewoon lekker de hele dag door. Met een goed boek aan de rand, een drankje in je hand, je hoeft niet eens naar het strand! Het bevalt je zó goed, toch maar even in de zwembad catalogus kijken als je weer thuis bent?

Camping Polari ★★★

Camping Bijela Uvala

Smaakmakende baaienbasis

Wil je op het kruispunt zijn van spraakmakende en smaakmakende baaien? Met een lijst van wateractiviteiten in de buurt waar je u tegen zegt? Dan is Camping Bijela Uvala de baaienbasis voor jou. De camping ligt aan de kustlijn van Istrië en wordt geknuffeld door sprookjesachtige baaien, mediterrane bossen en de kristalheldere Adriatische Zee. Het glasheldere water baddert jou in verschillende activiteiten. Zo kun je er eindeloos zwemmen, snorkelen of duiken. Maak van je slipper een flipper en gaan met die (boot)banaan!

De kids kunnen zich eindeloos vermaken op het grote springkussen-eiland. Ben je de oogverblindende baaien even beu? Dan neem je een duik in de mooie zwembaden van de camping. Of sla, schop of gooi een balletje op één van de vele sportvelden. Nog maar een weekje bijboeken?

Camping Bijela Uvala ★★★★

Camping Marina Resort

Duik in de onderwaterwereld

Wil jij de onderwaterwereld ontdekken? Om je te wanen tussen de vissen tot je jezelf een Atlantis-bewoner mag noemen? Dan is Camping Marina Resort in Istrië op je duikpak geschreven. De camping heeft een award-winnend duikcentrum, dat staat te popelen om jou de fijne kneepjes van het duiken te leren. Het is één van de meest betoverende duikbestemmingen in de Middellandse Zee. Zo ontdek je onder het wateroppervlak zomaar een gigantisch scheepswrak. Dit gezonken koopvaardijschip zonk ruim 100 jaar geleden bij het nabijgelegen eiland Cres.

Voordat je oog in oog staat met dit schip, volg je eerst een paar duiklessen in het zwembad van de camping. Ook ervaren duikers worden uitgedaagd en leren waardevolle tips en tricks bij. Je bent er als een vis in het water! Groeien er al vinnen aan je?

Camping Marina Resort ★★★★